Agnieszka Szymecka-Wesołowska

dr nauk prawnych

Food law to moja praca i pasja. Na co dzień pomagam producentom, przetwórcom i dystrybutorom żywności odnaleźć się w otoczeniu regulacyjnym rynku spożywczego. A wszystko to, by żywność na naszych stołach była zdrowa, dobrej jakości i służyła konsumentom.
[Więcej >>>]

Skontaktuj się

Sprzedaż żywności na rynek USA – szkolenia w Polsce

Agnieszka Szymecka-Wesołowska09 maja 20177 komentarzy

Pisałam niedawno o nowych wymaganiach, jakie zostały wprowadzone w USA w zakresie sprzedaży żywności na rynek amerykański (zob. wpis). Wiele osób interesuje się tym zagadnieniem. Mam więc dobrą wiadomość dla wszystkich zainteresowanych: szkolenia z zakresu „Preventive Controls Qualified Individual” są organizowane w Polsce.

Oferuje je jednostka certyfikująca ISOQAR, zajmująca się certyfikacją systemów zarządzania i będąca przedstawicielstwem brytyjskiej jednostki certyfikującej Alcumus ISOQAR Ltd. Szkolenia są objęte patronatem prawnym Centrum Prawa Żywnościowego. Osoby zainteresowane zapraszam na bezpośrednią stronę ISOQAR.

W czym mogę Ci pomóc?

Na blogu jest wiele artykułów, w których dzielę się swoją wiedzą bezpłatnie.

Jeżeli potrzebujesz indywidualnej płatnej pomocy prawnej, to zapraszam Cię do kontaktu.

Przedstaw mi swój problem, a ja zaproponuję, co możemy wspólnie w tej sprawie zrobić i ile będzie kosztować moja praca.

Agnieszka Szymecka-Wesołowska

    Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez Centrum Prawa Żywnościowego A.Szymecka-Wesołowska D.Szostek sp. j. w celu obsługi przesłanego zapytania. Szczegóły: polityka prywatności.

    { 7 komentarze… przeczytaj je poniżej albo dodaj swój }

    Kamil 5 czerwca, 2017 o 10:38

    Wiadomo coś więcej na temat tych szkoleń , bo chętnie bym poszerzył wiedzę na ten temat. Dzięki za poinformowanie 🙂 Czekam na więcej wpisów, pozdrawiam!

    Odpowiedz

    Prawnik 22 października, 2018 o 11:37

    Czy wiadomo coś o dodatkowych szkoleniach z tego zakresu?

    Odpowiedz

    Agnieszka Szymecka-Wesołowska 3 listopada, 2018 o 16:58

    Na razie organizujemy szkolenia zamknięte, czyli szkolenie prowadzimy w zainteresowanej firmie. Na wiosnę planujemy kolejną edycję z tego tematu w formule szkoleń otwartych, bo cieszą się dużym zainteresowaniem. Proszę śledzić naszą stronę: https://www.food-law.pl/szkolenia/ Pozdrawiam i zapraszam 🙂

    Odpowiedz

    Aleksandra 26 lutego, 2019 o 12:41

    Czy te same zasady obowiązują w przypadku wysyłek pierza?

    Odpowiedz

    Agnieszka Szymecka-Wesołowska 26 lutego, 2019 o 12:47

    Szkolenie dotyczy warunków wprowadzania na rynek USA żywności.

    Odpowiedz

    Aleksandra 26 lutego, 2019 o 12:59

    Czyli nie ma obowiązku posiadania w firmie osoby PCQI w przypadku wysyłek pierza?

    Odpowiedz

    Agnieszka Szymecka-Wesołowska 26 lutego, 2019 o 13:01

    Zajmujemy się tylko żywnością. Nie mogę więc odpowiedzieć Pani na to pytanie.

    Odpowiedz

    Dodaj komentarz

    Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez Centrum Prawa Żywnościowego A.Szymecka-Wesołowska D.Szostek sp. j. w celu obsługi komentarzy. Szczegóły: polityka prywatności.

    Poprzedni wpis:

    Następny wpis: