Slider

09.05.2017

Sprzedaż żywności na rynek USA – szkolenia w Polsce

Pisałam niedawno o nowych wymaganiach, jakie zostały wprowadzone w USA w zakresie sprzedaży żywności na rynek amerykański (zob. wpis). Wiele osób interesuje się tym zagadnieniem. Mam więc dobrą wiadomość dla wszystkich zainteresowanych: szkolenia z zakresu „Preventive Controls Qualified Individual” są organizowane w Polsce.

Oferuje je jednostka certyfikująca ISOQAR, zajmująca się certyfikacją systemów zarządzania i będąca przedstawicielstwem brytyjskiej jednostki certyfikującej Alcumus ISOQAR Ltd. Szkolenia są objęte patronatem prawnym Centrum Prawa Żywnościowego. Osoby zainteresowane zapraszam na bezpośrednią stronę ISOQAR.

{ 1 komentarz… przeczytaj go poniżej albo dodaj swój }

Kamil Czerwiec 5, 2017 o 10:38

Wiadomo coś więcej na temat tych szkoleń , bo chętnie bym poszerzył wiedzę na ten temat. Dzięki za poinformowanie 🙂 Czekam na więcej wpisów, pozdrawiam!

Odpowiedz

Dodaj komentarz

Poprzedni wpis:

Następny wpis: